Projectinformatie

Dok40 is wonen direct tegen de binnenstad, in een urban en industriële omgeving. Waar je geniet van alles dat Eindhoven te bieden heeft. Van Fifth NRE aan de overkant, de restaurantjes in de Bergen tot de Urban Shopper op Strijp-S; je bent er in no time.

 

Ligging


Daar waar de Eindhovense industrie floreerde is ondertussen een woonwijk ontstaan. Op de plek waar je tot het begin van deze eeuw het tapijtcentrum vond, wordt nu DOK40 gerealiseerd. Aan de kop van het Eindhovens kanaal, direct tegen de binnenstad. Aan de bestaande Havenstraat en Havensingel komen stadswoningen, passend bij de omliggende bebouwing, overgaand in een appartementengebouw passend bij de grotere schaal aan het kanaal. Woningen helemaal van deze tijd, met een industriële touch en het gevoel van het Eindhoven van weleer.

Wil je het Little Black Book ontvangen, vol inspiratie en informatie over Dok40 en wonen in Eindhoven?

 

Planning

 

Het bouwplan voor Dok40 staat, de woningen worden momenteel verder uitgewerkt. De formele verkoop start naar verwachting in mei/juni 2017. In de aanloop naar start verkoop maken wij steeds meer bekend over Dok40 en haar unieke woonplekken. Volg DOK40 daarom op de voet via deze site, de nieuwsbrief en op social media.

 

Makelaars


Nu al een vraag voor de makelaar? Je bent welkom bij van Santvoort makelaars of makelaarskantoor Huibers.


Wonen in de oude haven!